Kërkoni një vizitë nga misionarët

Ne do të vihemi në kontakt me ju për të caktuar një kohë kur të vijmë te ju, të japim një mesazh lartësues dhe t’u përgjigjemi pyetjeve tuaja.

Ju lutemi shkruani një vlerë
Ju lutemi shkruani një vlerë
 • Afghanistan
 • Albania
 • Algeria
 • American Samoa
 • Andorra
 • Angola
 • Anguilla
 • Antarctica
 • Antigua and Barbuda
 • Argentina
 • Armenia
 • Aruba
 • Australia
 • Austria
 • Azerbaijan
 • Bahamas
 • Bahrain
 • Bangladesh
 • Barbados
 • Belarus
 • Belgium
 • Belize
 • Benin
 • Bermuda
 • Bhutan
 • Bolivia
 • Bosnia and Herzegovina
 • Botswana
 • Brazil
 • Brunei
 • Bulgaria
 • Burkina Faso
 • Burundi
 • Cambodia
 • Cameroon
 • Canada
 • Cape Verde
 • Caribbean Netherlands
 • Cayman Islands
 • Central African Republic
 • Chad
 • Chile
 • China
 • Colombia
 • Comoros
 • Cook Islands
 • Costa Rica
 • Côte d'Ivoire
 • Croatia
 • Cuba
 • Curacao
 • Cyprus
 • Czech Republic
 • Democratic Republic of the Congo
 • Denmark
 • Djibouti
 • Dominica
 • Dominican Republic
 • Ecuador
 • Egypt
 • El Salvador
 • Equatorial Guinea
 • Eritrea
 • Estonia
 • Eswatini
 • Ethiopia
 • Fiji
 • Finland
 • France
 • French Guiana
 • French Polynesia
 • Gabon
 • Georgia
 • Germany
 • Ghana
 • Greece
 • Grenada
 • Guadeloupe
 • Guam
 • Guatemala
 • Guernsey
 • Guinea
 • Guinea-Bissau
 • Guyana
 • Haiti
 • Honduras
 • Hong Kong
 • Hungary
 • Iceland
 • India
 • Indonesia
 • Iran
 • Iraq
 • Ireland
 • Isle of Man
 • Israel
 • Italy
 • Jamaica
 • Japan
 • Jersey
 • Jordan
 • Kazakhstan
 • Kenya
 • Kiribati
 • Kosovo
 • Kuwait
 • Kyrgyzstan
 • Laos
 • Latvia
 • Lebanon
 • Lesotho
 • Liberia
 • Libya
 • Liechtenstein
 • Lithuania
 • Luxembourg
 • Macau
 • Madagascar
 • Malawi
 • Malaysia
 • Maldives
 • Mali
 • Malta
 • Marshall Islands
 • Martinique
 • Mauritania
 • Mauritius
 • Mexico
 • Micronesia
 • Moldova
 • Monaco
 • Mongolia
 • Montenegro
 • Morocco
 • Mozambique
 • Myanmar
 • Namibia
 • Nauru
 • Nepal
 • Netherlands
 • New Caledonia
 • New Zealand
 • Nicaragua
 • Niger
 • Nigeria
 • Niue
 • North Korea
 • North Macedonia
 • Northern Mariana Islands
 • Norway
 • Oman
 • Pakistan
 • Palau
 • Palestine
 • Panama
 • Papua New Guinea
 • Paraguay
 • Peru
 • Philippines
 • Poland
 • Portugal
 • Puerto Rico
 • Qatar
 • Republic of the Congo
 • Reunion
 • Romania
 • Russia
 • Rwanda
 • Saint Barthelemy
 • Saint Kitts and Nevis
 • Saint Lucia
 • Saint Martin
 • Saint Vincent and the Grenadines
 • Samoa
 • San Marino
 • Sao Tome and Principe
 • Saudi Arabia
 • Senegal
 • Serbia
 • Seychelles
 • Sierra Leone
 • Singapore
 • Sint Maarten
 • Slovakia
 • Slovenia
 • Solomon Islands
 • Somalia
 • South Africa
 • South Korea
 • South Sudan
 • Spain
 • Sri Lanka
 • Sudan
 • Suriname
 • Sweden
 • Switzerland
 • Syria
 • Taiwan
 • Tajikistan
 • Tanzania
 • Thailand
 • The Gambia
 • Timor-Leste
 • Togo
 • Tonga
 • Trinidad and Tobago
 • Tunisia
 • Turkey
 • Turkmenistan
 • Turks and Caicos Islands
 • Tuvalu
 • Uganda
 • Ukraine
 • United Arab Emirates
 • United Kingdom
 • United States
 • Uruguay
 • Uzbekistan
 • Vanuatu
 • Venezuela
 • Vietnam
 • Virgin Islands, British
 • Virgin Islands, U.S.
 • Yemen
 • Zambia
 • Zimbabwe
Ju lutemi shkruani një vlerë
Ju lutemi, përzgjidhni një vend
Ju lutemi, përzgjidhni një vend Vendi
Ju lutemi, shkruani një adresë
Sorry, we couldn't find any addresses that would help you.
Ju lutemi, shkruani një emër qyteti
Ju lutemi, përzgjidhni një shtet
Ju lutemi, përzgjidhni një shtet Shteti
Ju lutemi, shkruani një kod postar

Address Verification

Nuk ishim në gjendje të gjenim një adresë që përputhet me informacionin tuaj që shkruat. Ju lutemi, përpiquni t’i bëni ndryshime atij ose mund të zgjidhni ta mbani siç është dhe ta dorëzoni formularin.
We couldn't find that exact address. Suggested address corrections are highlighted in red. Please choose one of the following.
We found a perfect match for your address. If that looks right to you, go ahead through the form!
Ju lutemi shkruani një vlerë

Si mund të më ndihmojnë misionarët?

Secila nga marrëdhëniet tona me Perëndinë mund të jetë thellësisht personale, por ndonjëherë ne të gjithë kemi nevojë për pak ndihmë për ta dalluar se çfarë po na thotë Perëndia. Pavarësisht se ku jeni në shtegun tuaj shpirtëror, misionarët mund t’ju mësojnë parime dhe pikëpamje të ungjillit që mund t’ju ndihmojnë në udhën tuaj. Mendojini ata si “trajnerë shpirtërorë” që do:

 • t’ju ndihmojnë ta ndieni më afër Perëndinë.
 • t’ju tregojnë se si të luteni dhe të merrni përgjigje prej Tij.
 • t’ju ndihmojnë të gjeni përgjigje për pyetjet tuaja shpirtërore.
 • t’ju mësojnë për Shpëtimtarin Jezu Krisht dhe ungjillin e Tij.
 • t’ju ndihmojnë t’i kuptoni shkrimet e shenjta.
 • t’ju përkrahin gjatë sfidave tuaja vetjake.
 • të nxitin përparimin tuaj drejt pendimit, besimit dhe pagëzimit.
 • t’ju paraqitin në një komunitet besimtarësh me të njëjtat mendime të cilët mund të vazhdojnë t’ju përkrahin në udhëtimin tuaj shpirtëror.

Çfarë të prisni nga një vizitë e misionarëve

Misionarët do të kërkojnë që ta fillojnë vizitën me një lutje. Nëse jeni të gatshëm, ata madje mund t’ju kërkojnë juve që ta bëni lutjen. Synimi është ta ftoni Shpirtin e Shenjtë për të qenë pjesë e bashkëbisedimit.

Ata ndoshta do të shpenzojnë disa minuta për t’u njohur me ju dhe interesat tuaja. Misionarët kanë një program të tërë që mund t’jua mësojnë juve, por ata përpiqen ta individualizojnë mesazhin e tyre për ju dhe situatën e jetës suaj. Ata do të lexojnë me ju nga Bibla dhe Libri i Mormonit. Ata gjithashtu do t’ju ftojnë të luteni dhe të pyetni a janë të vërteta ato që ata japin mësim.

Nëse do të doni, misionarët do të caktojnë një takim për vizitën e radhës. Gjatë mbledhjes suaj pasuese, ata do t’ju mësojnë më tepër për Jezu Krishtin dhe Kishën e Tij të rivendosur dhe do t’i përgjigjen çdo pyetjeje që mund të keni. Programi i tyre përfshin mesazhe rreth planit të Perëndisë për lumturinë tonë, sakrificës së Jezusit për ne, besimit, pendimit, pagëzimit, Shpirtit të Shenjtë dhe zbatimit të urdhërimeve të Perëndisë. Ata do të vazhdojnë t’ju ftojnë që të luteni, ta lexoni Librin e Mormonit, të merrni pjesë në Kishë dhe madje të pagëzoheni. Mbani mend, misionarët do t’ju mësojnë sipas ritmit tuaj dhe do ta respektojnë kohën dhe dëshirën tuaj për t’u takuar sërish me ta.