Rezultatet do të shfaqen këtu

Si janë shërbimet e kishës?

Çdo të diel, ne mblidhemi së bashku për të kënduar himne, për të dëgjuar predikime dhe për t’i mësuar njëri‑tjetrit për Shpëtimtarin. Kisha është një rimbushje shpirtërore dhe një mënyrë e përkryer për ta mbajtur Jezusin në qendër të jetës sonë. Ne i mirëpresim të gjithë vizitorët që marrin pjesë në shërbimet tona të krishtera dhe adhurojnë me ne.

Oraret e shërbimit në Kishë ndryshojnë nga bashkësia në bashkësi. Sidoqoftë, ju gjithmonë mund të planifikoni për një mbledhje kryesore për këdo si dhe një klasë të veçantë që ndahet sipas grupmoshave ose organizatave.