Dy misionarë luajnë me kitarë dhe duartrokasin përjashta

Studio me Ne, Ndiej Gëzim

Këtë dhjetor, rijeto bukurinë dhe madhështinë e historisë së Krishtlindjes teksa studion shkrimet e shenjta me misionarët tanë.

Emri
Ju lutemi, shkruani një vlerë
Mbiemri
Ju lutemi, shkruani një vlerë
Adresa e Postës Elektronike
Ju lutemi, shkruani një vlerë

Qoftë nëse të intereson Lluka 2 ose ndonjë pjesë tjetër nga Bibla, do të kesh disa udhëzues miqësorë për të të ndihmuar që të gjesh një ndjesi të re paqeje dhe qëllimi këtë dhjetor.

Çfarë temash mund të studiojmë?

Kjo varet nga ty. Si fillim, mund:

  • Të shqyrtosh lutjen në shkrimet e shenjta.
  • Të studiosh historinë e Krishtlindjes.
  • Të mësosh se si ta forcosh marrëdhënien tënde me Perëndinë.
  • Të mësosh se si Jezusi mund të të sjellë paqe ty dhe njerëzve të tu të dashur.

Më Shumë Mënyra për ta Ndriçuar Botën