Motra misionare luajnë në piano me një familje

Eja më Pranë Jezu Krishtit

Qoftë nëse dëshiron të fitosh këndvështrime për Biblën, të mësosh si t’i lutesh Perëndisë ose të diskutosh se si mësimet e Jezu Krishtit mund t’i sjellin gëzim e paqe familjes tënde, misionarët tanë miqësorë në zonën tënde janë gati të takohen me ty përmes internetit ose fizikisht.

Emri
Ju lutemi, shkruani një vlerë
Mbiemri
Ju lutemi, shkruani një vlerë
Adresa e Postës Elektronike
Ju lutemi, shkruani një vlerë

Për çfarë do të flasin misionarët?

Kjo varet nga ty. Si fillim, mund:

  • Të mësosh si të gjesh paqe nëpërmjet lutjes.
  • Të studiosh historinë e Krishtlindjes në Bibël.
  • Të shohësh dhe të diskutosh për filmin e shkurtër “Krishti Fëmijë”.
  • Të mësosh më shumë rreth Kishës sonë.

Më Shumë Mënyra për ta Ndriçuar Botën